top of page
Поиск
  • Фото автораirvikt

ТИЖДЕНЬ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ У ШКОЛІ



Перший день тижня англійської мови пройшов під гаслом "Працюй творчо!". Так учні створили яскраві проєкти про Великобританію, пофотографувалися на фоні Біг Бену та поспілкувалися про визначні місця країни, мова якої вивчається. Долучилися до тижня англійської мови і учитель фізкультури Баштан М.А., який разом з Шабатурою Іваном підготували окремий проєкт на тему "Спорт у Великобританії". Учитель музичного мистецтва Радченко С.І. розучила з дев'ятикласниками хіт "Бітлз" "Yesterday" англійською мовою.


Другий день тижня англійської мови пройшов під гасло "Шпигунські ігри для всіх!". Так, учні початкових класів і не тільки шукали відмінності у зображеннях, розгадувати ребуси та грали у гру "I spy with my little eye". До тижня долучився учитель математики Деркач С.В. та класний керівник 11 класу Лукаш О.В., які разом з випускниками створювали паперові моделі геометричних фігур та називали їх англійською мовою.


Третій день тижня англійської мови видався не менш творчим, ніж попередні. Учні 10 класу полагодили машину часу та здійснили мандрівку до старовинної королівської бібліотеки. Дев'ятикласники попрацювали над спільним інтерактивним проєктом та підготуали інформацію про визначні місця Великобританії. Долучилася до вивчення з учнями англійської мови учитель біології Тулинська Л.В., яка розповіда дітям про Роберта Брауна, британського вченого, який відкрив будову ядра. Учні 9 класу не тільки прочитали інформацію про містера Брауна англійською мовою, а й виконали завдання з біології іноземною мовою.


Четвертий день пройшов надзвичайно насичено і хоча запланована тема була "Загадкова" проведені заходи виявилися дуже різноплановими. Разом з учнями дізналися про Шерлока Холмса і роботу детектива. А з Белибою Н.А., учителькою зарубіжної літератури, провели урок співвчителювання по твору Вільяма Шекспіра "Гамлет" та спробували вирішити питання "бути, чи не бути" перекладам з англійської .

Учителька географії Кузнецова Ю.С. провела гру. Команди "українців" та "англійців" підготували міні-проекти та представили "свою"країну "рідною" мовою. З семикласниками грали у "Географічну мозаїку" (діти отримували питання українською, а відповідали підібрали англійською. 4 команди (рослини, тварини, річки, озера Африки) створили міні-проекти по своїй темі та підписали їх англійською. Тема та епіграф уроку таж пролунали іноземною. А восьмикласники спробували підібрати асоціації до слова "братство" (звичайно ж in English).

Учителька української мови Живолуп Н.М. підготувала для одинадцятикласників презентацію "Нашого цвіту по всьому світу". Також діти написали диктант "Українці в діаспорі".


Заключний день тижня англійської мови пройшов дуже позитивно. З малюками обговорили, що робить нас щасливими та зробили на дошці мапу позитиву. З семи-, восьми та дев'ятикласниками підготували міні-проєкти та доповіді про смайлики, день сміху та англійські жарти.

На уроці української літератури учні разом з Гришко В.Б. прочитали "Заповіт" Тараса Шевченка білоруською, російською та англійською мовами. Десятикласники на уроці розвитку мовлення поринули у світ офіційно-ділового мовлення та спробували визначити пріоритети майбутньої професії, озвучивши їх англійською.

25 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page