top of page
Поиск
  • Фото автораirvikt

ОМУТ ПАМ'ЯТІ. Рефлексія


Сьогодні рано вранці (годин в три не спалося мені) прийшла в голову ідея. А що якщо зробити для учнів Омут Пам'яті, як в Гаррі Поттера (це придумав мій внутрішній поттероман!).


Використовувати його можна в якості рефлексії. Сенс омуту (по книзі) в тому, що в ньому можна зберігати спогади і по потребі їх діставати, переглядати.


Ну, і що з того? - запитаєте ви. А ось що!


У кінці уроку запропонуйте учням написати на невеликих листочках паперу найважливіший спогад уроку. Бажано те, що вони б хотіли запам'ятати. Це може бути пов'язано з матеріалом, яким-небудь завданням, емоцією, яку вони відчули. Попросіть дітей не підглядати, адже у кожного має бути своє особливе послання. Потім папірчик потрібно згорнути і написати своє прізвище або ім'я.

На наступному уроці, на початку (після організаційних моментів) попросіть дітей згадати, що саме вони писали. Також можна роздати їм їхні спогади і подивитися, хто згадав правильно. Цей метод можна обіграти по-різному. Я поки придумала його як рефлексію.


Як зробити омут. Думаю підійде глибока керамічна чаша. Класно буде, якщо пофарбувати її зсередини в синій з сріблом. Отаку картинку знайшла в інтернеті. Спиратимусь на неї.



Залишилося тільки знайти чашу😜



28 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page