top of page
Поиск
  • Фото автораirvikt

ГРОШІ ТА ОЧКИ НА УРОКАХ


Наступного навчального року я пробовжуватиму працювати над прийомом гейміфікації в освіті та над тим, як поєднати його з тематичним класом.


Гейміфікація - використання ігрових прийомів у неігрових процесах. Наприклад, у навчанні. Одними з найважливіших компонентів гейміфікації є ОЧКИ та БЕЙДЖІ.

Наступного року планую залишити класні гроші, адже вони досить добре мотивують учнів. А от що стосується очків, то тут нововведення.


Тепер УСІ оцінки з англійської мови, які стоять у щоденнику потрібні для переходу на наступний рівень. 1 вересня усі учні прийдуть до школи з нульовим рівнем. Вони почнуть навчатися та заробляти оцінки. Щоб перейти на 1 рівень потрібно буде набрати 25 балів (я вже розробила спеціальну таблицю, яка висітиме у класі). Враховуються ТІЛЬКИ ті оцінки, які стоять у щоденнику (це має мотивувати учнів регулярно давати щоденники на УСІ оцінки😉).


Учень сам слідкує за кількістю оцінок, підраховує їх суму та повідомляє учителю. Перераховуємо разом, робимо помітку у щоденнику, щоб легше було рахувати далі. Коли учень переходить на новий рівень, він отримує бонус, про який я розкаху пізніше 🤗


А ще з нового навчального року за старанність та активність (навчальну) можна отримати особливу наліпку. Зібравши 10 наліпок, учень додатково отримує оцінку "12"☺️


Про інші нововведення далі буде...


А ваші учні дають щоденники на усі оцінки?


Учні, якщо ви мене читаєте, як вам ідея з рівнями?


20 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page